Siirry suoraan sisältöön

On aika kiitosten!

Yhteistyössä on voimaa!

Juuan kivenveistofestivaalista 2023 on kulunut aikaa jo yli kuukausi. Ellin Taitajat ry kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan, veistäjiä ja talkoolaisia. Tapahtuma onnistui kaikkien palautteiden perusteella erinomaisesti. Olemme keränneet palautetta eri tahoilta, ja saaneet myös erinomaisia ehdotuksia tapahtuman kehittämiseksi.

Tämän mittakaavan tapahtuman järjestäminen ei onnistuisi ilman monenlaista yhteistyötä sekä työpanoksen että rahoituksen merkeissä. Monet yritykset, organisaatiot, yhdistykset ja Juuan kunta mahdollistivat tapahtuman toteuttamisen kanssamme. Olemme siitä kiitollisia ja uskomme yhteistyömme jatkuvan seuraavienkin tapahtumien yhteydessä.

Arvioimme kivenveistofestivaalilla käyneen seuraamassa kolmen päivän aikana tuhantisen henkeä. Kivenveiston oheisohjelmista monet yksittäiset tapahtumat kuten moottorisahanäyttely herätti kovasti kiinnostusta. Maalaistorilla erityisesti lähiruoka kuten leivonnaiset ja kasvikset vietiin suorastaan käsistä.

Pidimme talkoolaisten kesken palauteillan tiistaina 5.9.2023. Siellä saimme runsaasti tietoa tapahtuman onnistumisesta vapaaehtoisten silmin ja korvin. Veistäjiltä olemme saaneet kiitosta ja ehdotuksia seuraavien kilpailujen järjestämisen suhteen.

Osasta veistoksia olemme saaneet tarjouksia. Osan veistoksista olemme myyneet jo ja osasta tarjoksia käsittelemme. Kun olemme myyneet veistoksen, kirjaamme veistoksen kohtaan ”myyty”. Mikäli joku veistos sinua kiinnostaa, voit edelleen tehdä tarjouksen meiliimme ellintaitajat@gmail.com.

Nyt katseemme kääntyy jo ensi kesään 2024. Olemme aloittaneet ensi kesän tapahtuman suunnittelun, ja tiedotamme sivuillamme lisää sitä mukaa, kun asioita varmistuu.